zondag 20 juni 2021

Weekendje Mierlo - 4 t/m 6 juni

Dit weekend zijn we naar camping De Sprink in Mierlo geweest. Slechts een uurtje van onze woonplaats vandaan. Maar dat is natuurlijk geen probleem, je bent weg uit de dagelijkse sleur en in andere omgeving.

Op de camping werden we vriendelijk welkom geheten en na de registratie werden we naar ons plekje begeleid. Wij kregen een plekje met een verhard gedeelte voor je kampeer gelegenheid. Voor een camper is dat (vinden wij) een nadeel. omdat de camper achter deze betonnen plaat moest staan. Met als gevolg dat je bijna niet meer bij het serviceluik kunt.

Op de veldjes is een watertappunt aanwezig. De camping beschikt over 2 sanitairgebouwen. Een bevindt zich voor op de camping bij de bar/terras en de andere op de camping tussen de velden 3 en 4. Bij het gedeelte bij de bar is sprake van een dames- en herengedeelte, bij de andere is het een gemengd gedeelte. Bij het gebouw op de camping heb je 2 douches, 2 afsluitbare wascabines en 4 wastafels. Het aparte toiletgedeelte beschikt over 6 toiletten. Afwassen doe je hier buiten aan de 3 aanwezige wasbakken.

Op zaterdag wordt er frites gebakken. Je geeft dan voor 16:00uur je bestelling door. Tussen 18:00 en 19:00 wordt er dan gebakken.

De camping ligt aan een fietsknooppunten route. Een mooie omgeving om te fietsen en te wandelen. Wij hebben een mooie fietstocht gemaakt, die ons ook over de heide voerde. Wij hadden geluk en kwamen daar de schaapsherder tegen, die met de kudde 'aan de wandel' was. 




Geen opmerkingen:

Een reactie posten