zondag 6 september 2015

Dag 8, Richting Torre Pedrera (nabij Rimini)

Wij hadden ons over de rit niet goed voorbereid. Zijn via de autostrada via Bologna gereden, maar kwamen er later achter dat we ook via de kust, via Ravenna hadden kunnen rijden. Dat was waarschijnlijk een mooiere tocht geweest. Na een kleine twee en een half uur kwamen we aan bij Camping Torre Pedrera. Deze camping ligt aan een doorgaande weg direct aan de boulevard en dus het strand. Deze camping moet je vergelijken met een boerencamping. Het sanitair-gebouw is zeer oud, maar wel schoon. De campingplaatsen liggen allen tussen bomen. Je krijgt het gevoel dat je in de achtertuin van een boerderij verblijft. Het heeft een zekere charme.
Toen wij er aan kwamen waren er slechts 2 van de 40 toeristische plaatsen bezet. De receptie zat dicht en we moesten ons melden in de bar/restaurant. Zeer vriendelijke eigenaresse die je naar de kampeerplaats begeleid. De prijs is zeker te hoog, voor wat je krijgt.
Het strand is voor het grootste deel privé-strand, waar je dus voor een plaatsje moet betalen. De zee is niet diep, dus ook voor kinderen geschikt.
Op de boulevard zijn diverse restaurantjes en winkeltjes te vinden.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten